Szavazás
Lefoglalta már nyaralását?
igen
nem, mindig utolsó pillanatban döntök
nem megyek nyaralni
 

 

  Regisztráció

A Chili utazási magazin

2008-05-21A Chili magazin fiatalos, mûvészi igénnyel kialakított utazási és gasztronómiai magazin aktív utazóknak és álmodozóknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. Exkluzív kivitel és egyéni élménybeszámolókon alapuló olvasmányos cikkek jellemzik - nézze meg ön is!

2009. február-máricusi lapszámunk

2009-02-122009 február-márciusi lapszámunkban a karnevál szelleméhez méltóan igazán színes összeállítással készültünk: téli kirándulásra visszük olvasóinkat Karintiába és a Börzsöny rejtett zugaiba, megismerkedünk Banglades és Bolívia csodáival, síelünk Saas-Feeben, belekóstolunk a jókedvű, zenétől hangos Trinidad és Tobago fúziós konyhájába, valamint új otthonra találunk a toszkán dombok közötti villákban. Ezenkívül pedig egy rendhagyó fotósorozattal mutatjuk be, hogy a karnevál idején hogyan űzik ki a telet és a bánatot a világ különböző városaiból, hiszen eljött a farsang és vele együtt a tavasz ideje. Csatlakozzon hát ön is hozzánk!

Már kapható december-januári lapszámunk!

2009-12-10Milyen szép is lenne, ha az adventi időszak még mindig arról szólhatna, amire hivatott: a meghitt készülődésről, az álmodozásról, a tűzropogós, havas estékről, a család öröméről, a mézeskalács-illatú lakásról… Sajnos évről évre egyre stresszesebb ez a néhány hét, a legtöbben ajándékokra vadásznak, óriási bevásárlókocsikkal rohannak, hogy mindennel elkészüljenek az év legszebb ünnepére. De hol marad a lelki felkészülés? Ezért mostani lapszámunkban sok karácsonyi témával készültünk, hogy segítsünk ráhangolódni az ünnepekre: forralt borozunk a németországi karácsonyi vásárokban, megkóstoljuk a különböző országokban ez idő tájt sütött édességeket, és új szemszögből vizsgáljuk meg a magyar ünnepi ételeket, hogy ne kelljen napokat töltenünk a konyhában. Emellett az évszakhoz illeszkedően sétálunk egyet Amszterdam csatornákkal átszőtt utcáin, feltérképezzük a 66-os út egy szeletét, telelünk Svájcban és nyaralunk Egyiptomban. És hogy az álmodozásról se feledkezzünk meg, ellátogatunk kedvenc magyarországi helyszínünkre, a majki kamalduli remeteségbe, valamint elmerülünk Astrid Lindgren svéd mesevilágában is. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Április-májusi lapszámunk

2009-05-06Április-májusi lapszámunkban rengeteg különleges itthoni és bécsi programot ajánlunk olvasóinknak az elkövetkezendő időszakra, valamint két nagyobb körutazást is teszünk. Az egyikben Erdély és Bukovina mesés tájait, világörökséghez tartozó templomait, kolostorait járjuk be, a másikban pedig hajóval fedezzük fel a Földközi-tenger olyan gyöngyszemeit, mint Capri szigete, Palermo, Tunisz, Mallorca vagy Barcelona. Ezenfelül kiélvezzük Marokkóban a nyüzsgő arab világot, megismerjük Perut és kulturális örökségét, valamint feltérképezzük az Aggteleki-karszt messze földön híres barlangrendszerét, hogy a sok túra meghozza az étvágyunkat, és belekóstoljunk a vargányás ételekbe vagy néhány belga finomságba. Tartsanak hát önök is velünk, végül is mindegy, hogy tavasz van vagy nyár, egy a lényeg: élvezzék a napsütést, a természet varázsát és az utazást, akár otthon, a karosszékben ülve is!

Július-augusztusi lapszámunk

2009-07-09Megérkezett hát a várva várt nyár: maradjunk belföldön vagy utazzunk külföldre, a lényeg, hogy ne csupán néhány napot, hanem inkább hetet szánjunk a nyaralásra, hiszen ilyenkor nemcsak a testünk pihen, de a lelkünk is feltöltődik. Ígéretünkhöz híven mostani, nyári lapszámunkban is igyekszünk a közelben maradni, és olyan úti célokat bemutatni, amelyekre csak kevesen gondolnak a nyaralás megtervezésekor. Ezért barangolunk Zágrábban és környékén, megcsodáljuk a mesés Szentpétervár palotáit, kiélvezzük Salzburg különleges programajánlatát, és meglátogatjuk a napfény városát, Szegedet is. Ezenfelül túrázunk, biciklizünk, és természetesen vonatozunk Svájc hegyvidékein, felfedezzük Mexikó ősi romvárosait, valamint végtelenül kellemeset pihenünk az északnémet Rügen szigetének tengerpartjain krétasziklák, kastélyok és repcemezők között. És hogy tökéletes legyen a nyár, bemutatjuk a grillezés fortélyait, valamint a házi fagylaltkészítés mesterségét, sőt elmerülünk a vizek által nyújtott külső-belső gyógymódokban is. Jöjjön hát ön is velünk szabadságra, élvezzük együtt a pihenést, a fesztiválokat, a szabadtéri előadásokat és a világ meseszép tájait!

Október-novemberi lapszámunk

2009-12-10Mennyi csodát rejt Magyarország! És mennyi mindent nem láttunk még! Keljünk hát útra az őszi széllel, kiránduljunk, túrázzunk, gyűjtsünk falevelet, gesztenyét, és melegedjünk fel egy bögre forró tea mellett valamelyik turistaházban. Ennél az évszaknál nincsen szebb a környék bebarangolására, drukkolunk, hogy a természetjárás újra divatba jöjjön… Mostani lapszámunk középpontjában az öreg kontinens felkapott és kevésbé ismert látnivalói állnak: feltérképezzük a Loire menti kastélyok mesevilágát, látogatást teszünk az új Drezdában, szerelembe esünk Krakkóval – vagy Krakkóban? –, és az olasz síterepek bemutatásával készülünk egy kicsit a télre is. Mellékletünkben ezen kívül megnézzük Stájerország minden oldalát, valamint melegedésképpen ellátogatunk Tunéziába és Tajvanra is. És hogy Magyarországról se feledkezzünk meg, bebarangoljuk a Velencei-tó környékét, és belekóstolunk az egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező finomságba, a tökös ételekbe is. Tartson velünk ön is, fedezzük fel együtt hazánk és Európa titkait!
MagazinTovább
A Chili magazin 2008 július-augusztusi számának tartalma 2008-07-17 A Chili magazin 2008 július-augusztusi számának tartalma
MagazinTovább
A Chili magazin 2008 júniusi számának tartalma 2008-07-17 A Chili magazin 2008 júniusi számának tartalma
 
MagazinTovább
A Chili magazin 2007 októberi számának tartalma 2008-05-28 A Chili magazin 2007 októberi számának tartalma
MagazinTovább
A Chili magazin 2007 novemberi számának tartalma 2008-05-28 A Chili magazin 2007 novemberi számának tartalma
 
MagazinTovább
A Chili magazin 2007 decemberi számának tartalma 2008-05-28 A Chili magazin 2007 decemberi számának tartalma
MagazinTovább
A Chili magazin 2008 februári számának tartalma 2008-05-28 A Chili magazin 2008 februári számának tartalma
 
MagazinTovább
A Chili magazin 2008 márciusi számának tartalma 2008-05-28 A Chili magazin 2008 márciusi számának tartalma
MagazinTovább
A Chili magazin 2008 áprilisi számának tartalma 2008-05-28 A Chili magazin 2008 áprilisi számának tartalma
 
MagazinTovább
A Chili magazin 2008 májusi számának tartalma 2008-05-28 A Chili magazin 2008 májusi számának tartalma
 
 
  Archívum