Szavazás
Lefoglalta már nyaralását?
igen
nem, mindig utolsó pillanatban döntök
nem megyek nyaralni
 

 

  Regisztráció

Párizs 10 titka

2011-03-02Bonjour! Párizst sokan a szerelem városának nevezik, én inkább az ezer titok városának hívom: szinte nincs is még egy olyan város, amely ennyi eldugott kinccsel rendelkezne, mint a francia metropolis. Ha már látta a híres nevezetességeket, nézze meg, mi mit ajánlunk a látogatáshoz!

Róma 10 titka

2011-03-02Az Örök Város látnivalóiról egy egész könyvet is könnyedén meg lehet tölteni, egy látogatás általában éppen csak arra elég, hogy a legfontosabbakat végigjárjuk. Aki azonban nem klisékre, hanem igazi bennfentes tippekre vágyik, nézze meg, mi mit ajánlunk a városból!

Berlin 10 titka

2011-03-02A régi-új német főváros tipikus példája annak, hogyan kell megosztani az embereket: van aki imádja és van, aki utálja, köztes út egyáltalán nem létezik. A látnivalókat mindenki kívülről fújja, ha azonban kíváncsi, mi milyen titkokat fedeztünk fel Belinben, nézze meg bennfentes tippjeinket!

London 10 titka

2011-03-02London az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magyar utazók körében, nemcsak klasszikus látnivalói, sokkal inkább szórakozási és bevásárlási lehetőségeinek köszönhetően. Nevezetességeinek se szeri, se száma, lássunk hát inkább néhány titkos tippet, amelyekkel feldobhatja következő londoni látogatását!

Bázel 10 titka

2011-03-02Svájc harmadik legnagyobb városa igazi minimetropolis – minden megtalálható benne, ami a kikapcsolódáshoz szükséges. Ám Bázelt nemcsak kuturális kínálata és romantikus óvárosa miatt érdemes felkeresni. Aki kíváncsi arra, hogy még miért, olvassa el tippjeinket és szeressen bele ebbe a csodálatos kisvárosba!

Porto 10 titka

2011-03-02A római Portus Cale település (jelentése: nyugodt kikötő) nevéből származik nemcsak Porto városának, hanem Portugáliának a neve is. A Douro folyó partján fekvő festői város történelmi városmagja 1996 óta világörökség, így látnivalókban nincs hiány. Aki viszont a város igazi énjére kíváncsi, nézze meg tippjeinket a városlátogatáshoz!

Zürich 10 titka

2011-03-02Svájc legnagyobb városa pezsgő kulturális életéről, étteremkultúrájáról és csodás óvárosáról híres. Itt mindent megkapunk, ami Svájccal kapcsolatos kliséként él az emlékezetünkben a világhírű óráktól kezdve a legfinomabb csokoládéig. Aki azonban igazi különlegességre vágyik, nézze meg, mi mit ajánlunk a városból!

Amszterdam 10 titka

2011-03-02Mi jut eszébe Hollandia fővárosáról? A csatornák és a szélmalmok? Netán a fapapucs? Sokan szabadelvűsége és híres múzeuma, a Rijksmuseum miatt keresik fel az Amstel folyó partján fekvő várost. Nézze meg tippjeinket, tudjon meg többet és tegye felejthetetlenné következő városlátogatását!

Graz 10 titka

2011-03-02Osztrák szomszédaink második legnépesebb városának történelmi központja már 1999 óta tagja a világörökségek listájának, így nem is kérdés, hogy Stájerország fővárosa miért vonz annyi látogatót évről évre. De tudja-e például, hogy a város jelképének számító óratornyon a nagymutató jelzi az órákat és a kismutató a perceket? Aki kíváncsi a város többi titkára, nézze meg ajánlónkat!

Genf 10 titka

2011-03-02Svájc harmadik legnagyobb városa híresen multikulturális, ám a látnivalókban nem szűkölködő Genf vonzerejét nem programkínálata vagy neves épületei, sokkal inkább csodálatos fekvése, a Genfi-tó és a közeli hegyek adják.Böngéssze át bennfentes tippjeinket, hogy még különlegesebb legyen következő látogatása!
 
 
  Archívum