Szavazás
Lefoglalta már nyaralását?
igen
nem, mindig utolsó pillanatban döntök
nem megyek nyaralni
 

 

  Regisztráció

Jognyilatkozat - Szerzői és felhasználási jogok

A relaxterasz.hu weboldalon található tartalom a Chili Média Kft. tulajdonát képezi. A Chili Média Kft. fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A kiadó előzetes és írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit a felhasználó kizárólag magánfelhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja. Ezen részek további felhasználása, sokszorosítása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos. A relaxterasz.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. A jogosulatlan vagy törvénysértő felhasználás büntető, és polgári jogi következményeket von maga után.

A relaxterasz.hu írott és képi anyagát kizárólag előzetes egyeztetés és írásos engedélyezést követően, egyértelmű, minden közlésnél feltüntetett hivatkozással lehet átvenni. A Chili magazin szerzőinek írott és fotó anyagai, valamint fotóügynökségektől származó, a honlapon szereplő fotók mind a Magyar, mind a nemzetközi szerzői és szomszédos jogokról szóló törvény értelmében szerzői jogvédelem alatt állnak. A személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A relaxterasz.hu üzemeltetőjének nem áll módjában kontrollálni azon oldalak adatközlését, melyekre esetenként hivatkozik, így ezen oldalak adatközléséért, esetleges jogsértéseiért semmiféle felelősséget nem vállal. Úgyszintén nem vállal felelősséget a tájékoztatásából származó esetleges félreértésekért és a portálról már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, ezáltal elérhető korábbi oldalaiért.

A relaxterasz.hu oldalon megjelenő hírdetések valóságtartalmát a Chili Média Kft. nem vizsgálja, az oldalon megjelenő hírdetésekkel kapcsolatban minden nemű felelősséget a hírdetés közlőjére hárít.

A Chili Média Kft. mint a relaxterasz.hu weboldal kiadója, a tudomására jutott személyes és üzleti információkat a hatályos adatvédelmi törvények maradéktalan betartásával kezeli, azokat harmadik félnek semilyen módon nem teszi hozzáférhetővé.
 
 
  Archívum